Joe Cocker / Tina Turner tribute concert, 4 april 2009

Op deze avond was C.C. “De Klepel” in Asten voor de vierde keer in successie het “strijdtoneel” voor twee mega-giganten uit de popgeschiedenis. Ook deze keer had de STA het voor elkaar om wederom twee steengoede tribute acts te strikken, die op de bewuste avond acte de presence gaven.

De avond begon met een daverende show van de formatie Joe Undercover bestaande uit 10 gedreven muzikanten met “De Nederlandse Joe Cocker” Cees Geluk aan het roer. Toen Cees het podium betrad, verbaasden zelfs de meest trouwe Joe Cocker fans zich over de verbluffende gelijkenis en waren ze diep onder de indruk van de perfecte sound en performance van de Nederlandse look-alike. Alle bekende nummers van de legendarische rockzanger kwamen deze avond voorbij met hier en daar een bekend swingend soulnummer, overgoten met een pittig Joe Cockersausje.

 

20094 20093 20091 2009 20092

Foto’s W!ll Verbeten

(Hier kun je klikken voor meer info over Joe Undercover)

 

Het tweede optreden van deze avond was van “DE” Nederlandse Tina Turner Tribute band. Onder aanvoering van Tina “Hildegard Kooy” Turner presenteerde de 10-koppige formatie “Hot Leggs” een 2 uur durende tribute show met een repertoire om door een ringetje te halen. Onder het motto “What you hear … is what you get”, zette deze steengoeie band een energieke, sensationele, wervelende, sexy Tina Turner tribute act neer, waarin zowel minder bekende, doch vooral de bekende en nog bekendere nummers op onnavolgbare wijze over het publiek werden uitgestort.

20099 20098 20097 20096 20095

Foto’s W!ll Verbeten

(Hier kun je klikken voor meer info over de Tina Turner Tribute Band)