Tickets

Tribute concert Guns N’ Roses en Alice Cooper 6 april 2019

Een entreebewijs voor het 14e Astense tribute concert van deze twee top acts kost 15.00 euro in de voorverkoop en 18.50 euro aan de avondkassa. Voor tickets in de voorverkoop kun je vanaf vrijdag 1 februari terecht bij:

Letters & Zo, Emmastraat 38, Asten

Fun8 Games & Gifts, Postelstraat 11, Someren

CC De Klepel, Kerkstraat 8, Asten

Je kunt voor het bestellen van kaartjes in de voorverkoop ook gebruik maken van het onderstaande bestelformulier. In verband met administratiekosten vragen wij voor deze internet ticketbestelservice wel een extra vergoeding van 1 euro per bestelling.

Werkwijze:

  1. Voer al je contactgegevens en het aantal te bestellen kaartjes in op het onderstaande contactformulier. Er is eveneens ruimte voor opmerkingen en/of het stellen van eventuele vragen.
  2. Druk op de knop “Versturen” om je reservering te bevestigen.
  3. Nadat je de reservering hebt verstuurd, krijg je van ons binnen 5 dagen per e-mail een bevestiging met daarop een reserveringsnummer. LET OP: deze mail kan in je spamfolder terechtkomen
  4. Nadat je deze email hebt ontvangen, dien je het verschuldigde bedrag (= aantal kaartjes x 15 euro + 1 euro) binnen 5 dagen over te maken op rekeningnummer: NL35 RABO 0325 2396 49 t.n.v. A.DONKERS EO P.VAN BEEK o.v.v. je naam en reserveringsnummer.
  5. Zodra het verschuldigde bedrag is ontvangen, krijgt je per e-mail een bevestiging dat je reservering is voldaan. De kaartjes zullen hierna zo spoedig mogelijk persoonlijk of per post worden toegestuurd.