2019 Bon Jovi / Guns N Roses

NOTEER MAAR IN JE AGENDA

Zaterdagavond, 6 April 2019

CC De Klepel

Born To Follow – Gunz N’ Rozes

zaal open 20:00

Beste Muziek liefhebbers,
Alice Cooper Show heeft de boeking helaas geannuleerd wegens omstandigheden in de band.
Gelukkig hebben we een meer dan waardige vervanger kunnen regelen.

Born to Follow/Bon Jovi
Born to Follow is een Bon Jovi Tribute band. De bandnaam stamt af van de 1e track (en 1e single) van het in 2009 uitgebrachte album “The Circle”.
Passie en motivatie om een Bon Jovi Tribute band op te richten komt weg bij oprichter en zanger Michel de Graaf. Hij heeft de originele band eigenlijk al sinds zijn jeugd altijd gevolgd en is groot fan.
De zoektocht naar bandleden is begonnen in het najaar van 2017, waarbij Erik (Gitarist) en Martijn (Bassist) al snel interesse toonden om aan dit project mee te werken. Bij Martijn was er nog even een twijfel, maar na wat goede gesprekken en het wat dieper analyseren van de muziek was het toch wel duidelijk dat er genoeg uitdaging in de muziek zat om dit project aan te nemen.
Via Michel werden ook drummer Herman (een oude bekende van de zanger) en toetsenist Frank gevraagd om zich bij de band te voegen. Helaas moesten Herman en Frank al vroeg na de start door prive omstandigheden aangeven niet verder te kunnen gaan.
Gelukkig had Erik ook nog een aantal “oude bekenden” in zijn muziekkring en zo werden Richard (Toetsenist) en Martin (Drummer) gevraagd of ze interesse hadden om deel te nemen aan deze mooie uitdaging. Van beide kanten was er veel enthousiasme en ontstond er al snel een klik tussen de verschillende bandleden tijdens de repetities.
Band Born to Follow was geboren.
De bedoeling van Born to Follow is om zoveel mogelijk de grootse hits van Bon Jovi ten gehore te brengen aan het publiek. Naast Livin’ on a prayer, You give love a bad name en It’s My Life, worden ook de hits als Always, In These Arms en Bed of Roses niet overgeslagen.
De 5 muzikanten, met elk een behoorlijke dosis ervaring, hebben maar 1 missie en dat is om het publiek tijdens de optredens, naast een heerlijk Bon Jovi gevoel, een onvergetelijke muziekavond te laten ervaren met spetterende gitaarsolo’s, superstrakke drumritmes, zwoele pianoklanken en lekkere bas riffs.

Gunz N’ Rozes

Deze Showband speelt op energieke wijze alle bekende hits van Guns N’Roses tot in elk detail. Bekende hits zoals: November Rain, Welcome to the Jungle, Pardise City, Live and Let Die en Sweet Child o’ Mine worden in perfectie uitgevoerd. Deze uit Nederland afkomstige live band is een authentiek eerbetoon die de zaal zal laat schudden op haar grondvesten.

Voor meer informatie kijk op: www.gunznrozes.nl en www.borntofollow.nl